Во овој момент, на Германски - Шпански Речник има голем број на 2,358 зборови во германски како 60,323 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го6,250,346 / изрази , меѓу 33,127 денес.
Тагови: Германски - Шпански речник,Германски, Шпански , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Шпански преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на enaleman.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0267 / 0.0210 (19)
Вратете се на почетокот